INK

INK LED line Verlichtingsbalk - 70x2.5x1cm - LED IP44 - 4200K - tbv Spiegel of Spiegelkast - Zilver

€277,83 incl. BTW
Artikelcode: 8302411
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Opbouwverlichting LED alu 4200K - Verlicht uw ruimte met hoogwaardige LED-verlichting

Op zoek naar hoogwaardige verlichting voor uw ruimte? Kijk dan eens naar onze opbouwverlichting LED alu 4200K. Deze verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook zeer efficiënt en van hoge kwaliteit.

Upgrade uw verlichting met LED opbouwverlichting 4200K

Onze LED opbouwverlichting 4200K is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verlichting met energiebesparende voordelen. Met de aluminium behuizing en LED-verlichting kunt u uw ruimte op een efficiënte en stijlvolle manier verlichten.

Onliek de voordelen van Aluminium opbouwverlichting

Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw ruimte met aluminium opbouwverlichting. Onze opbouwverlichting is van hoge kwaliteit en zeer efficiënt, waardoor u kunt genieten van heldere en effectieve verlichting zonder het milieu te belasten.

Verlicht uw ruimte met Opbouwspots LED 4200K

Onze opbouwspots LED 4200K bieden een heldere en effectieve verlichting voor uw ruimte. Met de energiebesparende voordelen van LED-verlichting en de stijlvolle uitstraling van de aluminium behuizing, zijn deze opbouwspots de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verlichting.

Upgrade uw verlichting met Alu LED-verlichting

Upgrade uw verlichting met energiezuinige en hoogwaardige Alu LED-verlichting. Met de aluminium behuizing en de voordelen van LED-verlichting, kunt u genieten van efficiënte verlichting zonder in te leveren op kwaliteit.

Krijg superieure verlichting met Opbouw LED-panelen 4200K

Krijg superieure verlichting en energiebesparingen met onze opbouw LED-panelen 4200K. Met deze hoogwaardige verlichting kunt u uw ruimte op een stijlvolle en efficiënte manier verlichten.

Onliek de voordelen van Aluminium LED-verlichting

Onliek de voordelen van aluminium LED-verlichting en hoe het uw ruimte kan verbeteren. Met de energiebesparende voordelen van LED-verlichting en de stijlvolle uitstraling van de aluminium behuizing, is onze aluminium LED-verlichting de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verlichting.