INK

INK Momento wastafel - 180cm - 2 wasbakken - Links en Rechts - 2 kraangaten - grijs

€1.468,53 incl. BTW
Artikelcode: 3421171
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Momento wastafel - 180x45x9cm - 2 wasbakken - 2 kraangaten - Quartz - grijs

Wil jij jouw badkamer een moderne uitstraling geven? Dan is deze INK Momento wastafel met 2 wasbakken en 2 kraangaten perfect voor jou! De wastafel heeft een afmeting van 180x45x9cm en is gemaakt van hoogwaardig quartz in een elegante grijze kleur. De 2 wasbakken bieden voldoende ruimte om samen gebruik te maken van de wastafel. Daarnaast heeft de wastafel 2 kraangaten, wat het mogelijk maakt om 2 kranen te installeren. Zo hoeven jij en je partner nooit meer te vechten om de kraan!

Hoogwaardig Quartz materiaal

De INK Momento wastafel is gemaakt van quartz. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Quartz is namelijk harder dan natuursteen en daardoor beter bestand tegen krassen en stoten. Bovendien is quartz makkelijk in onderhoud en hygiënisch, wat het ideaal maakt voor een wastafel in de badkamer.

Elegante grijze kleur

De grijze kleur van de wastafel geeft een moderne en luxe uitstraling aan jouw badkamer. De INK Momento wastafel is met zijn strakke lijnen en moderne design een echte eyecatcher. De grijze kleur past bovendien bijna in elk badkamer interieur en is tijdloos.

Voldoende ruimte voor twee

De 2 wasbakken van de wastafel bieden voldoende ruimte om samen gebruik te maken van de wastafel. Zo hoef jij nooit meer te wachten tot je partner klaar is met tandenpoetsen of scheren. Ideaal voor drukke ochtenden of wanneer je simpelweg meer ruimte wilt hebben.

2 kraangaten voor extra gemak

De INK Momento wastafel heeft 2 kraangaten, wat het mogelijk maakt om 2 kranen te installeren. Zo hoef je nooit meer te vechten om de kraan en kun je tegelijkertijd je handen wassen of tandenpoetsen. Dit maakt de INK Momento wastafel perfect voor koppels of gezinnen.