INK

INK Post wastafel - 160cm - 2 wasbakken - Links en Rechts - 2 kraangaten - Lauren black mat

€2.262,60 incl. BTW
Artikelcode: 210132
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Post wastafel - 160x45x1cm - 2 wasbakken - 2 kraangaten - keramiek - Lauren black mat

Op zoek naar een stijlvolle en functionele wastafel voor jouw badkamer? Dan is de INK Post wastafel met 2 wasbakken en 2 kraangaten misschien wel precies wat je zoekt. Deze wastafel is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een prachtige Lauren black mat afwerking, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Veelzijdig en handig in gebruik

Met een afmeting van 160x45x1cm biedt deze wastafel voldoende ruimte voor twee personen om tegelijkertijd te gebruiken. De twee kraangaten maken het mogelijk om twee kranen te installeren, wat niet alleen handig is in gebruik, maar ook zorgt voor een symmetrisch uiterlijk.

Duurzaam en gemakkelijk schoon te houden

De wastafel is gemakkelijk te installeren en schoon te maken. Door het gebruik van hoogwaardig keramiek is de INK Post wastafel duurzaam en bestand tegen krassen en slijtage. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat de wastafel gemakkelijk schoon te houden is.

Bestel vandaag nog!

Bestel de INK Post wastafel vandaag nog en maak jouw badkamer compleet met deze stijlvolle en functionele wastafel! Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Bovendien bieden we een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Heb je nog vragen over de INK Post wastafel of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de INK Post wastafel voor een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw badkamer!