INK

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 120x45x37.6cm - 1 lade - Push-to-open - verticaal gefreesd - Massief Eiken - Eiken Aqua

€1.722,60 incl. BTW
Artikelcode: 1259784
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 120x45x37.6cm - 1 lade - Push-to-open - verticaal gefreesd - eiken Massief eiken Aqua

Op zoek naar een wastafelonderkast die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de INK Push-to-open Wastafelonderkast precies wat je zoekt! Deze wastafelonderkast is 120x45x37.6cm groot en heeft één lade die gemakkelijk te openen is dankzij het push-to-open systeem. De kast is verticaal gefreesd en gemaakt van massief eikenhout, wat zorgt voor een duurzaam en robuust product. Bovendien is de kast afgewerkt met een mooie Aqua kleur die perfect past bij een moderne badkamer.

Functionele wastafelonderkast

De INK Push-to-open Wastafelonderkast is de ideale oplossing voor een badkamer die behoefte heeft aan extra opbergruimte. De kast heeft een afmeting van 120x45x37.6cm en beschikt over één lade die dankzij het push-to-open systeem gemakkelijk te openen is. Het verticaal gefreesde ontwerp van de kast geeft een moderne uitstraling en de Aqua kleur van het massief eikenhout zorgt voor een frisse touch.

Duurzaam en robuust

Dankzij het gebruik van massief eikenhout is de kast duurzaam en robuust. Het materiaal gaat lang mee en kan tegen een stootje. Bovendien zorgt het eikenhout voor een warme en natuurlijke uitstraling. De INK Push-to-open Wastafelonderkast is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer.