INK

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - Push-to-open - rechte opdekfronten MFC Koper eiken

€1.536,56 incl. BTW
Artikelcode: 1259203
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - push 2 open - rechte opdekfronten MFC Koper eiken

De INK Push-to-open Wastafelonderkast is een moderne en praktische toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmetingen van 120x45x65cm biedt deze wastafelonderkast veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen. De wastafelonderkast beschikt over 2 lades met een push-to-open mechanisme, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Rechte opdekfronten

De wastafelonderkast heeft rechte opdekfronten, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling van de wastafelonderkast. De fronten zijn afgewerkt met MFC Koper eiken, wat de wastafelonderkast een unieke en stijlvolle uitstraling geeft.

Push-to-open mechanisme

Dankzij het push-to-open mechanisme zijn de lades van de wastafelonderkast gemakkelijk te openen en te sluiten. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en geeft de wastafelonderkast een moderne uitstraling.

Opbergruimte

De INK Push-to-open Wastafelonderkast biedt veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen. De twee lades zijn ruim en bieden voldoende plaats voor uw handdoeken, toiletpapier en andere badkamerbenodigdheden.

MFC Koper eiken afwerking

De wastafelonderkast is afgewerkt met MFC Koper eiken. Deze afwerking geeft de wastafelonderkast een unieke en stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat de wastafelonderkast goed past bij andere houten elementen in uw badkamer.

Kortom, de INK Push-to-open Wastafelonderkast is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw badkamer. Met zijn moderne uitstraling, het push-to-open mechanisme en de ruime opbergruimte is deze wastafelonderkast een perfecte keuze voor uw badkamer.