INK

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 140x45x37.6cm - 1 lade - Push-to-open - recht opdekfront - MDF - Fineer Chocolate

€1.468,53 incl. BTW
Artikelcode: 1259828
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 140x45x37.6cm - 1 lade - Push-to-open - Recht opdekfront - MDF Fineer Chocolate

De INK Push-to-open Wastafelonderkast is een moderne en praktische wastafelonderkast die perfect past bij uw badkamer. Met een afmeting van 140x45x37.6cm en 1 lade biedt deze wastafelonderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden.

Push-to-open technologie

De wastafelonderkast is voorzien van push-to-open technologie, waardoor de lade gemakkelijk en snel te openen is. Zo heeft u altijd gemakkelijk toegang tot uw spullen en kunt u uw badkamer netjes en opgeruimd houden.

Eigentijds design

De INK Push-to-open Wastafelonderkast heeft een recht opdekfront en is gemaakt van MDF Fineer in de kleur Chocolate. Dit geeft de wastafelonderkast een eigentijdse en moderne uitstraling. Bovendien is het MDF Fineer van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam, waardoor u jarenlang van deze wastafelonderkast kunt genieten.

Eenvoudige installatie

De wastafelonderkast is eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dit maakt het installatieproces snel en eenvoudig. Bovendien is deze wastafelonderkast gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Maak uw badkamer compleet

Met de INK Push-to-open Wastafelonderkast kunt u uw badkamer compleet maken en genieten van een praktische en stijlvolle opbergoplossing. Bestel deze wastafelonderkast vandaag nog en geniet van een opgeruimde badkamer!