INK

INK Skyscraper Fontein - 20x20x30cm - 0 kraangaten - Polystone - Glans Wit

€413,91 incl. BTW
Artikelcode: 3404200
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Skyscraper Fontein - polystone wit glans

De INK Skyscraper Fontein is een stijlvolle en compacte fontein die perfect is voor kleine badkamers en toiletruimtes. Met zijn afmetingen van 20x20x30cm past deze fontein gemakkelijk in elke ruimte.

Productdetails:

  • Afmeting: 20x20x30cm
  • 0 kraangaten
  • Materiaal: polystone wit glans

De INK Skyscraper Fontein heeft geen kraangaten, waardoor het perfect is voor gebruik met wandkranen. De witte glanzende afwerking van polystone geeft deze fontein een eigentijdse uitstraling die elke badkamer of toiletruimte transformeert. Het polystone materiaal is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het is bestand tegen krassen en andere beschadigingen en is gemakkelijk schoon te maken. Zo ben je verzekerd van een fontein die lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

De INK Skyscraper Fontein is niet alleen functioneel, maar ook erg esthetisch. Het unieke ontwerp van de fontein doet denken aan een wolkenkrabber en voegt een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Het is de perfecte aanvulling op moderne badkamers en toiletruimtes.

Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service

Kies voor de INK Skyscraper Fontein en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Wij zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de INK Skyscraper Fontein of over onze andere producten en diensten.