INK

INK SP21 Spiegel - 60x4x120cm - LED onder en boven colour changing - dimbaar - in stalen kader - Aluminium Mat wit

€679,32 incl. BTW
Artikelcode: 8408976
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK SP21 Spiegel - 60x4x120cm - LED onder en boven colour changing - dimbaar - in stalen kader - aluminium Mat wit

De INK SP21 Spiegel is een moderne en stijlvolle spiegel voor uw badkamer of slaapkamer. Met een afmeting van 60x4x120cm biedt deze spiegel voldoende ruimte om uzelf van top tot teen te bekijken.

LED verlichting

De spiegel is voorzien van LED verlichting onder en boven die van kleur kan veranderen. Bovendien is de verlichting dimbaar, zodat u de juiste sfeer kunt creëren in uw badkamer of slaapkamer. Het stalen kader en het aluminium mat witte afwerking geven de spiegel een moderne en eigentijdse uitstraling.

Functioneel en duurzaam

De INK SP21 Spiegel is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De spiegel is eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Bovendien is de spiegel van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Haal een moderne spiegel in huis

Met de INK SP21 Spiegel haalt u een moderne en functionele spiegel in huis. De combinatie van de LED verlichting, het stalen kader en de aluminium mat witte afwerking zorgen voor een eigentijdse uitstraling die perfect past in elke moderne badkamer of slaapkamer. Bestel deze spiegel vandaag nog en geniet van een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw interieur!