INK

INK SP25 Spiegel - 100x3x100cm - LED onder en boven colour changing - dimbaar - Spiegelverwarming - rond - in stalen kader - aluminium Spiegel - incl dir LED. verwarming. color changing. dimbaar en schakelaar

€659,00 incl. BTW
Artikelcode: 8409253
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK SP25 Spiegel - LED, Ronde spiegel

De INK SP25 spiegel is een moderne en design spiegel die uw badkamer zal transformeren in een luxe ruimte. Met zijn kleur veranderende LED verlichting, dimbare functie en hoogwaardige materialen is deze spiegel een echte blikvanger in uw badkamer. De spiegel is 100x3x100cm groot en heeft een ronde vorm met een stalen kader en een aluminium spiegel.

Specificaties

  • Afmetingen: 100x3x100cm (LxBxH)
  • Verlichting: LED verlichting onder en boven
  • Kleur verandering: ja, ondersteund door de LED verlichting
  • Dimbaar: ja
  • Materiaal: stalen kader, aluminium spiegel
  • Inclusief: LED verwarming, kleur verandering, dimbare functie en schakelaar

Kleur veranderende LED verlichting

De INK SP25 spiegel heeft LED verlichting onder en boven, waardoor uw badkamer een moderne en sfeervolle uitstraling krijgt. De kleur veranderende functie wordt ondersteund door de LED verlichting, waardoor u uw badkamer in elke gewenste kleur kunt verlichten. Of u nu op zoek bent naar een warme en gezellige sfeer of juist naar een frisse en energieke uitstraling, met de INK SP25 spiegel is alles mogelijk.

Dimbare functie

De INK SP25 spiegel heeft een dimbare functie, waardoor u de intensiteit van de verlichting naar wens kunt aanpassen. Dit is niet alleen handig als u 's ochtends wakker wordt en nog niet te veel licht wilt hebben, maar ook als u 's avonds ontspant in uw badkamer en een zachtere sfeer wilt creëren.

Hoogwaardige materialen

De INK SP25 spiegel is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een stalen kader en een aluminium spiegel. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. Bovendien heeft de spiegel ook een spiegelverwarming, waardoor uw spiegel altijd vrij is van condens en u altijd een duidelijk zicht heeft. Met de INK SP25 spiegel haalt u een hoogwaardig en stijlvol product in huis dat uw badkamer naar een hoger niveau tilt.

Installatie

De INK SP25 spiegel is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. U kunt de spiegel zelf installeren of laten installeren door een professional. Het is belangrijk om de spiegel op een stevige en vlakke ondergrond te monteren, zodat deze veilig en stabiel hangt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle spiegel voor uw badkamer, dan is de INK SP25 spiegel de perfecte keuze. Met zijn kleur veranderende LED verlichting, dimbare functie, hoogwaardige materialen en spiegelverwarming is deze spiegel een echte blikvanger en een toevoeging aan uw badkamerinterieur. Bestel nu en haal de luxe van de INK SP25 spiegel in huis!