INK

Ink SP29 contour spiegel 60x60cm verzonken in kader - Mat Zwart

€255,00 incl. BTW
Artikelcode: 8409610
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvolle Mat Zwarte Ink SP29 Contour Spiegel - 60x60cm

Ontdek de Perfecte Spiegel voor Je Interieur

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit? De Ink SP29 Contour Spiegel is een meesterwerk dat je interieur naar nieuwe hoogten tilt. Met een royale afmeting van 60x60cm en een slanke dikte van 4 cm is deze spiegel perfect voor elke ruimte. Laten we eens kijken waarom deze spiegel een must-have is.

Sfeervolle Verlichting Met Touch Bediening

Gemakkelijke Bediening
Met de handige touch-knop in het glas van de spiegel kun je de verlichting moeiteloos aan- en uitzetten. Dit biedt jou de controle om de sfeer in je ruimte te regelen, en dat alles met slechts een lichte aanraking.

Pasbare Helderheid en Kleur
Bepaalde modellen van de Ink SP29 Contour Spiegel laten je niet alleen de helderheid aanpassen, maar ook de kleursterkte en kleurtemperatuur naar jouw wens. Zo kun je altijd de perfecte ambiance creëren, of het nu ontspannen en warm of fris en helder moet zijn.

Slimme Toevoegingen voor Gemak

Handige Sensor
De ingebouwde sensor reageert op jouw aanwezigheid en activeert de verlichting automatisch wanneer je in de buurt bent. Dit is niet alleen energiezuinig, maar zorgt ook voor extra gebruiksgemak.

Stopcontact en Planchet
Daarnaast heeft de Ink SP29 Contour Spiegel een handig ingebouwd stopcontact en een planchet voor jouw dagelijkse benodigdheden. Deze praktische toevoegingen maken deze spiegel ideaal voor elke badkamer of slaapkamer.

  • Stijlvol en functioneel mat zwart ontwerp
  • Intuïtieve touch-bediening voor de verlichting
  • Aanpasbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Ingebouwde sensor voor automatische verlichting
  • Met handig stopcontact en planchet

Of je nu op zoek bent naar een praktische badkamerspiegel of een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer, de Ink SP29 Contour Spiegel biedt het beste van beide werelden. Met zijn strakke mat zwarte kader, intelligente functies en verfijnde uitstraling zal deze spiegel een echte blikvanger zijn in jouw huis. Bestel vandaag nog en geef je interieur de upgrade die het verdient.