INK

INK SPK3 Spiegelkast - 80x14x74cm - 2 deuren - dubbelzijdige Spiegel - open planchet - schakelaar en stopcontact - MDF lak - Mat grijs

€912,87 incl. BTW
Artikelcode: 1110103
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK SPK3 Spiegelkast: De perfecte aanvulling voor jouw badkamer

De INK SPK3 Spiegelkast is een must-have voor elke badkamer. Met een eigentijds en stijlvol design, biedt deze kast voldoende ruimte voor al je spullen en elektronische apparaten. De kast heeft een afmeting van 80x14x74cm en is voorzien van 2 deuren, een dubbelzijdige spiegel, een open planchet, schakelaar en stopcontact.

Dubbelzijdige spiegel en handige schakelaar en stopcontact

De INK SPK3 Spiegelkast is voorzien van een dubbelzijdige spiegel, waardoor je jezelf gemakkelijk kunt bekijken vanuit verschillende hoeken. Daarnaast heeft de kast een handige schakelaar en stopcontact, zodat je gemakkelijk elektronische apparaten kunt gebruiken zonder de badkamer uit te hoeven lopen. Het is een praktische en functionele keuze voor je badkamer.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

De INK SPK3 Spiegelkast is gemaakt van hoogwaardige MDF materialen en afgewerkt met een duurzame lak. Dit zorgt voor een lange levensduur van het meubelstuk, zelfs in vochtige omgevingen zoals de badkamer. De kast is stevig en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Het is een investering in de toekomst van je badkamer.

Eenvoudige installatie

De INK SPK3 Spiegelkast wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en is gemakkelijk te installeren. Volg de meegeleverde instructies voor een probleemloze installatie. Voor je het weet hangt deze mooie spiegelkast in jouw badkamer.

Conclusie

De INK SPK3 Spiegelkast is een perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Het eigentijdse en stijlvolle design, de hoogwaardige materialen en de handige features zoals de dubbelzijdige spiegel, het open planchet en de schakelaar en stopcontact maken deze kast tot een must-have. Investeer in de toekomst van je badkamer met de INK SPK3 Spiegelkast.

Specificaties

  • Afmeting: 80x14x74cm
  • Aantal deuren: 2
  • Type spiegel: dubbelzijdig
  • Planchet: open
  • Schakelaar en stopcontact: ja
  • Materiaal: MDF
  • Afwerking: lak

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

De INK SPK3 Spiegelkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een duurzame lak. Dit zorgt voor een lange levensduur van het meubelstuk, zelfs in vochtige omgevingen zoals de badkamer. De dubbelzijdige spiegel zorgt ervoor dat je gemakkelijk jezelf kunt bekijken vanuit verschillende hoeken. Daarnaast is de kast voorzien van een handige schakelaar en stopcontact, zodat je gemakkelijk elektronische apparaten kunt gebruiken zonder de badkamer uit te hoeven lopen. Het is een praktische en functionele keuze voor je badkamer.