INK

INK SPK3 Spiegelkast - 90x14x74cm - 2 deuren - dubbelzijdige Spiegel - open planchet - schakelaar en stopcontact - MFC Zuiver eiken

€952,56 incl. BTW
Artikelcode: 1110170
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK SPK3 Spiegelkast - 90x14x74cm

Op zoek naar een stijlvolle en functionele spiegelkast? De INK SPK3 Spiegelkast is een ideale keuze voor jouw badkamer. Met zijn afmetingen van 90x14x74cm biedt de spiegelkast voldoende opbergruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden. De spiegelkast heeft 2 deuren en een open planchet om handdoeken of decoratie op te plaatsen.

Dubbelzijdige Spiegel

De INK SPK3 Spiegelkast heeft een dubbelzijdige spiegel, zodat je zowel aan de binnen- als buitenkant jezelf kan bekijken. Dit maakt het gemakkelijk om jezelf vanuit verschillende hoeken te bekijken tijdens het stylen van je haar of het aanbrengen van make-up.

Schakelaar en stopcontact

De spiegelkast is voorzien van een handige schakelaar en stopcontact, zodat je gemakkelijk elektronische apparaten zoals een föhn of scheerapparaat kan gebruiken. Dit zorgt voor een nog efficiëntere ochtendroutine in de badkamer.

MFC Zuiver eiken

De INK SPK3 Spiegelkast is gemaakt van MFC met een zuiver eiken fineer. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het geeft de spiegelkast ook een moderne uitstraling die perfect past bij de hedendaagse badkamertrends.