INK

INK Tablet badkamermeubelset greeploos inclusief spiegel 90cm relief grijs

€2.010,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Badmeubelset INK Tablet: Stijlvolle en Praktische Keuze voor Jouw Badkamer

De Badmeubelset INK Tablet is een prachtige, moderne set die jouw badkamer compleet maakt. Deze set bestaat uit een onderkast, afdekplaat en spiegel, en biedt alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en functionele badkamerinrichting. Lees verder voor meer informatie over deze geweldige badmeubelset!

Onderkast: Stijlvol en Functioneel

De onderkast van de Badmeubelset INK Tablet is greeploos en voorzien van 2 lades, waardoor je al jouw badkamerspullen gemakkelijk en georganiseerd kunt opbergen. Gemaakt van hoogwaardig MDF, is deze onderkast niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Met een afmeting van 100x40x52cm (BxDxH), biedt deze kast voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Afdekplaat: Praktisch en Elegant

De afdekplaat van deze badmeubelset is voorzien van 1 kraangat en 1 wasbak, waardoor het een praktische keuze is voor jouw badkamer. Gemaakt van hoogwaardig polystone, is deze afdekplaat niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De afmeting van de afdekplaat is 90x45x9cm (BxDxH) en wordt geleverd inclusief sifon.

Spiegel: Perfect Verlicht

De spiegel van de Badmeubelset INK Tablet is voorzien van verlichting rondom, waardoor je altijd perfect zicht hebt tijdens het opmaken of scheren. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze spiegel niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De afmeting van de spiegel is 90x80x3cm (BxHxD).

Laagste Prijs Garantie: De Beste Prijs, Gegarandeerd!

Dit artikel koop je gegarandeerd tegen de beste prijs. Bij Badkamervoorjou staan een goede service en een scherpe prijs centraal. Jij als klant profiteert hiervan!