INK

INK United wastafel - 80cm - 1 wasbak - Midden - 1 kraangat - Mat zwart

€1.105,66 incl. BTW
Artikelcode: 206174
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK United wastafel - Mat Zwart

Ben je op zoek naar een stijlvolle en moderne wastafel voor jouw badkamer? Dan is de INK United wastafel misschien wel precies wat je zoekt! Deze prachtige wastafel is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een mat zwarte afwerking, waardoor hij een echte eyecatcher is in je badkamer.

Praktische afmetingen

Met afmetingen van 80x45x11cm biedt deze wastafel voldoende ruimte om je handen te wassen en andere badkamerbenodigdheden op te bergen. Bovendien heeft de wastafel 1 kraangat, wat betekent dat je er gemakkelijk een kraan op kunt plaatsen.

Hoge kwaliteit

De INK United wastafel is gemaakt van hoogwaardig porselein, wat niet alleen zorgt voor een mooie uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Bovendien is de wastafel voorzien van een mat zwarte afwerking, waardoor hij zeer kras- en vlekbestendig is.

Installatie

Deze wastafel kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de wastafel op een onderkast te plaatsen, maar je kunt hem ook als losse wastafel installeren. De keuze is aan jou!