INK

INK Versus Fonteinonderkast - 36x18x27cm - 1 deur - links en rechtsdraaiend - greeploos - MDF lak wit hoogglans

€209,79 incl. BTW
Artikelcode: 1222026
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinonderkast - 36x18x27cm - 1 deur - links en rechtsdraaiend - greeploos - MDF lak wit hoogglans

De INK Versus Fonteinonderkast is een compacte en praktische oplossing voor uw fontein. De kast is voorzien van één deur die zowel links als rechtsdraaiend kan zijn, waardoor u de kast gemakkelijk kunt aanpassen aan uw wensen. Bovendien is de kast greeploos, wat zorgt voor een strak en modern design.

36x18x27cm

De INK Versus Fonteinonderkast heeft een afmeting van 36x18x27cm, waardoor deze perfect geschikt is voor kleine badkamers of toiletruimtes. Ondanks zijn compacte formaat biedt de kast voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld toiletpapier of handdoeken.

1 deur

De INK Versus Fonteinonderkast is voorzien van één deur, die zowel links als rechtsdraaiend kan zijn. Hierdoor kunt u de kast gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en de beschikbare ruimte in uw badkamer of toilet. De deur is greeploos, waardoor het strakke en moderne design van de kast behouden blijft.

MDF lak wit hoogglans

De INK Versus Fonteinonderkast is gemaakt van MDF en is afgewerkt met een hoogglans lak in de kleur wit. Hierdoor past de kast perfect bij elk modern interieur. Bovendien is MDF een duurzaam en stevig materiaal, waardoor u er lang plezier van zult hebben.

Conclusie

De INK Versus Fonteinonderkast is een compacte en praktische oplossing voor uw fontein. De kast is voorzien van één deur die zowel links als rechtsdraaiend kan zijn, waardoor u de kast gemakkelijk kunt aanpassen aan uw wensen. Bovendien is de kast greeploos en afgewerkt met een hoogglans lak in de kleur wit, wat zorgt voor een strak en modern design. Kortom, de INK Versus Fonteinonderkast is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en praktische fonteinonderkast met een modern design.