INK

INK Versus Fonteinonderkast - 36x18x27cm - 1 deur - links en rechtsdraaiend - greeploos - MFC Intens eiken

€368,55 incl. BTW
Artikelcode: 1222065
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinonderkast - 36x18x27cm - 1 deur - links en rechtsdraaiend - greeploos - MFC Intens eiken

De INK Versus Fonteinonderkast is een functionele en stijlvolle oplossing voor je badkamer of toiletruimte. Met afmetingen van 36x18x27cm en één deur biedt deze fonteinonderkast voldoende ruimte om al je badkamerspullen op te bergen.

De greeploze afwerking geeft de fonteinonderkast een moderne en strakke uitstraling. De MFC Intens eiken afwerking zorgt voor een natuurlijk en warm element in je badkamer of toiletruimte.

De fonteinonderkast is geschikt voor zowel links als rechtsdraaiende deuren, waardoor deze gemakkelijk aan te passen is aan de ruimte waarin hij wordt geplaatst. De fonteinonderkast wordt als bouwpakket geleverd, maar is gemakkelijk te monteren. De handleiding wordt meegeleverd en je hebt alleen wat gereedschap nodig om de kast in elkaar te zetten.

De INK Versus Fonteinonderkast is gemaakt van MFC Intens eiken. Dit is een duurzaam en stevig materiaal dat goed bestand is tegen vocht. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je fonteinonderkast jarenlang meegaat.

Met de INK Versus Fonteinonderkast kies je voor een duurzame en stijlvolle oplossing voor je badkamer of toiletruimte. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze fonteinonderkast te bieden heeft!