INK

INK Versus Fonteinpack - Polystone - rechts fonteinkraan - Design Sifon - afvoerplug - incl. fonteinkraan, design sifon, design plug en montageset

€407,10 incl. BTW
Artikelcode: 1805172
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinpack - Polystone

Met het INK Versus Fonteinpack haal je alles in huis om jouw toiletruimte een complete make-over te geven! Dit pakket bevat niet alleen een fontein van hoogwaardig polystone materiaal, maar ook een rechts fonteinkraan, een design sifon, een afvoerplug en een handige montageset.

Hoogwaardig polystone materiaal

De fontein is gemaakt van polystone materiaal, een mengsel van gemalen steen en hars. Dit materiaal is niet alleen erg sterk en duurzaam, maar ook zeer goed bestand tegen krassen en vlekken.

Rechts fonteinkraan en design sifon

De fontein wordt geleverd met een rechts fonteinkraan, die niet alleen praktisch is, maar ook een strakke en moderne uitstraling heeft. Daarnaast zit er in het pakket ook een design sifon, die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een mooi design heeft.

Afvoerplug en montageset

Om het pakket compleet te maken, bevat het ook een afvoerplug en een handige montageset. Met deze set kun je de fontein eenvoudig en snel installeren, zodat je snel kunt genieten van een nieuwe look in jouw toiletruimte.

Kortom, het INK Versus Fonteinpack is een complete set van hoogwaardige materialen en praktische accessoires, die samen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in jouw toiletruimte.