INK

INK Versus Fonteinpack - Porselein - links fonteinkraan - Design Sifon - afvoerplug - incl bevestiging

€444,53 incl. BTW
Artikelcode: 1805302
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinpack: alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle fontein

Met het INK Versus Fonteinpack haal je alles in huis voor een complete en stijlvolle fontein. Het pack bevat een prachtige porseleinen wasbak met de kraan aan de linkerkant, een design sifon, een afvoerplug en alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt. Alles is ontworpen om perfect bij elkaar te passen, zodat je in één keer een complete fonteinset hebt.

Stijlvol en praktisch porselein

De wasbak is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een strakke en tijdloze uitstraling. Dankzij de kraan aan de linkerkant is de wasbak zowel geschikt voor links- als rechtsdraaiende deuren van een fonteinonderkast. Het porselein is bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken en blijft jarenlang mooi.

Design sifon en afvoerplug

Bij de INK Versus Fonteinpack wordt ook een bijpassende design sifon geleverd, die niet alleen functioneel is, maar ook een mooie toevoeging aan je fontein. De afvoerplug is eveneens in dezelfde stijl als de sifon ontworpen en past perfect bij de rest van het fonteinpack. Zo heb je een complete set met een harmonieuze uitstraling.

Eenvoudige installatie

Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke installatie-instructies is het INK Versus Fonteinpack eenvoudig te installeren. Zelfs als je geen ervaring hebt met het installeren van een fontein, kun je dit pack gemakkelijk zelf plaatsen.