INK

INK Versus Fonteinpack - Porselein - links fonteinkraan - Design Sifon - afvoerplug - incl bevestiging

€444,53 incl. BTW
Artikelcode: 1805301
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinpack

Met het INK Versus Fonteinpack haal je een stijlvolle fonteinset in huis. De set bestaat uit een hoogwaardige porseleinen wasbak met een afmeting van 36x18x9cm en een links geplaatste fonteinkraan. Ook is de set voorzien van een design sifon, een afvoerplug en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is de set gemakkelijk te monteren en direct klaar voor gebruik.

De porseleinen wasbak heeft een moderne en strakke uitstraling en past daarom goed in een eigentijdse badkamer. De links geplaatste fonteinkraan zorgt voor een goede en comfortabele waterstraal. Daarnaast is de set voorzien van een design sifon, wat niet alleen praktisch is maar ook zorgt voor een mooie uitstraling.

De afvoerplug zorgt ervoor dat het water goed wegloopt en voorkomt verstoppingen. De set wordt compleet geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor de montage snel en gemakkelijk verloopt. Met het INK Versus Fonteinpack haal je een complete en stijlvolle fonteinset in huis die direct klaar is voor gebruik.