INK

INK Versus XL Fonteinframe - 36x22x27cm - bodemplaat en handdoekhouder staal - Mat Zwart

€277,83 incl. BTW
Artikelcode: 1901215
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus XL Fonteinframe - 36x22x27cm - met bodemplaat en handdoekhouder staal zwart mat

Het INK Versus XL Fonteinframe is een stijlvol en functioneel product dat perfect is voor elke badkamer of toiletruimte. Met een afmeting van 36x22x27cm biedt dit fonteinframe voldoende ruimte om je handen te wassen en om spullen op te bergen.

Het frame is voorzien van een bodemplaat en een handdoekhouder, waardoor het nog functioneler is. Je kunt je handen wassen en je handen drogen zonder dat je extra ruimte nodig hebt. Het frame is gemaakt van stevig staal en heeft een mat zwarte afwerking. Dit geeft het fonteinframe een moderne en elegante uitstraling die past bij vrijwel elk badkamerontwerp.

Het INK Versus XL Fonteinframe is gemakkelijk te monteren en kan aan de muur worden bevestigd. De handleiding wordt meegeleverd en je hebt alleen wat gereedschap nodig om het frame in elkaar te zetten. Het fonteinframe kan worden gecombineerd met een fontein of wastafel naar keuze. Hierdoor kun je het fonteinframe aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl.

Met het INK Versus XL Fonteinframe kies je voor een praktisch en stijlvol product dat perfect is voor elke badkamer of toiletruimte. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die dit fonteinframe te bieden heeft!