INK

INK Wastafelonderkast - 100x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak Mat Zwart

€850,51 incl. BTW
Artikelcode: 1240136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 100x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak zwart mat

Op zoek naar een greeploze wastafelkast die er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is? Dan is de INK Wastafelonderkast precies wat je zoekt! Deze wastafelonderkast is 100x45x35cm groot en heeft een enkele lade. De wastafelonderkast heeft een prachtige zwart matte MDF lak en heeft een greeploze afwerking met 45 graden afwerking rondom. De perfecte toevoeging voor een moderne badkamer.

Greeploze wastafelkast

De INK Wastafelonderkast heeft een moderne en strakke uitstraling dankzij de greeploze afwerking. Hierdoor past de wastafelkast perfect bij een eigentijdse inrichting. De 45 graden afwerking rondom de kast zorgt voor een extra luxe uitstraling.

Mooie zwarte MDF lak

De INK Wastafelonderkast heeft een prachtige zwart matte MDF lak, die zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Het matte oppervlak van de wastafelkast is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De INK Wastafelonderkast is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en functionele wastafelkast. Met zijn greeploze afwerking en prachtige zwarte MDF lak is deze wastafelkast een aanwinst voor iedere badkamer.