INK

INK Wastafelonderkast - 100x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Houtskool eiken

€1.029,67 incl. BTW
Artikelcode: 1257148
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 100x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Houtskool eiken

Deze INK wastafelonderkast is een prachtige en praktische toevoeging aan uw badkamer. De wastafelonderkast is voorzien van twee greeploze lades en een houten keerlijst voor een stijlvolle afwerking. Het MFC Houtskool eiken materiaal zorgt voor een duurzame en sfeervolle uitstraling.

Greeploze lades

De twee lades van deze wastafelonderkast zijn greeploos en zorgen daarmee voor een strakke en moderne uitstraling. Hierdoor kunt u de lades gemakkelijk openen en sluiten zonder afbreuk te doen aan het design van de wastafelonderkast.

Houten keerlijst

De INK Wastafelonderkast is voorzien van een houten keerlijst die zorgt voor een stijlvolle afwerking. De keerlijst is van hoogwaardige kwaliteit en past perfect bij de MFC Houtskool eiken kleur van de wastafelonderkast.

MFC Houtskool eiken

De wastafelonderkast is gemaakt van MFC Houtskool eiken materiaal wat zorgt voor een duurzame en sfeervolle uitstraling. Het materiaal is bestand tegen vocht en makkelijk in onderhoud, waardoor deze wastafelonderkast lang mee gaat.

Kortom, de INK wastafelonderkast - 100x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Houtskool eiken is een prachtige en praktische keuze voor uw badkamer. Met zijn greeploze lades, houten keerlijst en MFC Houtskool eiken materiaal is deze wastafelonderkast een perfecte toevoeging aan uw badkamerinterieur.