INK

INK Wastafelonderkast - 100x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a symmetrisch - MDF lak Mat beton groen

€1.314,36 incl. BTW
Artikelcode: 1240847
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 100x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a symmetrisch - MDF lak Mat beton groen

De INK wastafelonderkast biedt een praktische oplossing voor het opbergen van uw badkamerbenodigdheden. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in een eigentijdse badkamer. De wastafelonderkast is gemaakt van MDF en heeft een mat beton groene lak.

De wastafelonderkast is voorzien van 2 ruime lades die volledig greeploos zijn afgewerkt. De 45 graden afwerking rondom zorgt voor een extra luxe uitstraling en geeft de kast een mooi contrast. Dankzij het a-symmetrische ontwerp is de wastafelonderkast geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren.

De afmetingen van de wastafelonderkast zijn 100x45x65cm. Hierdoor biedt de kast voldoende opbergruimte zonder dat hij teveel ruimte in beslag neemt. De mat beton groene kleur geeft de kast een stoere uitstraling die goed past in een industriële badkamer.

De wastafelonderkast is eenvoudig te installeren en is geschikt voor diverse wastafels. Combineer de INK wastafelonderkast met een bijpassende wastafel en creëer een moderne en praktische badkamer.