INK

INK Wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak Mat Zwart

€946,89 incl. BTW
Artikelcode: 1240146
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak zwart mat

Deze INK wastafelonderkast is een mooie en praktische toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmetingen van 120x45x35cm biedt deze wastafelonderkast voldoende ruimte om uw badkamerbenodigdheden op te bergen. De greeploze lade en 45 graden afwerking rondom zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl de MDF lak in zwart mat de wastafelonderkast een stoere en strakke look geeft.

Greeploze lade

De INK wastafelonderkast is voorzien van een greeploze lade wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Hierdoor kunt u de lade gemakkelijk openen en sluiten zonder afbreuk te doen aan het design van de wastafelonderkast.

45 graden afwerking rondom

Deze wastafelonderkast is voorzien van een 45 graden afwerking rondom wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en past perfect bij de MDF lak in zwart mat.

MDF lak zwart mat

De wastafelonderkast is afgewerkt met MDF lak in zwart mat wat zorgt voor een stoere en strakke look. Het materiaal is van hoge kwaliteit en bestand tegen vocht en slijtage, waardoor deze wastafelonderkast lang mee gaat.

Kortom, de INK wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak zwart mat is een perfecte keuze voor uw badkamerinterieur. Met zijn greeploze lade, 45 graden afwerking rondom en MDF lak in zwart mat is deze wastafelonderkast niet alleen stijlvol maar ook praktisch en duurzaam.