INK

INK Wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak - taupe mat

€946,89 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak taupe mat

De INK Wastafelonderkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmetingen van 120x45x35cm biedt deze wastafelonderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van één lade, die greeploos is vormgegeven voor een strakke uitstraling. De afwerking van de kast is 45 graden rondom en is voorzien van een taupe mat MDF lak, wat zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling.

Greeploos en 45 graden afwerking rondom

De INK Wastafelonderkast is greeploos vormgegeven, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Daarnaast is de kast voorzien van een 45 graden afwerking rondom, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De combinatie van deze twee kenmerken maakt de INK Wastafelonderkast een perfecte keuze voor een moderne en tijdloze badkamer.

Opbergruimte en MDF lak taupe mat

De wastafelonderkast biedt voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van één lade, waarin u gemakkelijk spullen kunt opbergen. De MDF lak in taupe mat zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling. Bovendien is het MDF materiaal van hoge kwaliteit en zeer duurzaam, wat ervoor zorgt dat de wastafelonderkast lang mee gaat.

Kortom, de INK Wastafelonderkast - 120x45x35cm - 1 lade - greeploos - 45 graden afwerking rondom - MDF lak taupe mat is een perfecte keuze voor uw badkamer. Met zijn praktische opbergruimte, greeploze vormgeving, 45 graden afwerking rondom en hoogwaardige MDF lak in taupe mat is deze wastafelonderkast niet alleen stijlvol maar ook duurzaam en functioneel.