INK

INK Wastafelonderkast - 120x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Houtskool eiken

€1.152,14 incl. BTW
Artikelcode: 1257158
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK wastafelonderkast 120x52x45cm 2 lades greeploos houten keerlijst

Deze prachtige wastafelonderkast van INK is een perfecte toevoeging aan jouw badkamer. Met de afmetingen van 120x52x45cm biedt deze kast voldoende ruimte om al jouw badkamerbenodigdheden netjes op te bergen. De kast is voorzien van twee greeploze lades die moeiteloos te openen en te sluiten zijn.

De houten keerlijst zorgt voor een elegante uitstraling en extra detail aan de kast. Het materiaal van de kast is van hoge kwaliteit en biedt duurzaamheid en een lange levensduur. Daarnaast is deze wastafelonderkast verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een optie vindt die past bij jouw badkamerstijl.

De INK wastafelonderkast is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk geproduceerd met aandacht voor duurzame materialen en een laag energieverbruik. Hierdoor is het een verantwoorde keuze voor de milieubewuste consument.

De kast is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Deze wastafelonderkast is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer.