INK

INK Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a symmetrisch - MDF lak - taupe mat

€1.476,36 incl. BTW
Artikelcode: 1240855
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a-symmetrisch - MDF lak taupe mat

De INK Wastafelonderkast is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en functionele wastafelonderkast. De wastafelonderkast is 120x45x65cm groot en heeft twee greeploze lades. De onderkast heeft een 45 graden afwerking rondom en een a-symmetrisch ontwerp. Dit maakt de onderkast niet alleen stijlvol, maar ook praktisch.

Greeploze lades

De INK Wastafelonderkast heeft greeploze lades, waardoor de onderkast een strak en modern uiterlijk heeft. Hierdoor past de onderkast perfect bij een eigentijdse inrichting en biedt het tevens meer ruimte voor uw spullen.

45 graden afwerking rondom

De 45 graden afwerking rondom de INK Wastafelonderkast geeft deze een strak en modern uiterlijk. Dit geeft de onderkast een eigentijdse uitstraling en past daardoor perfect in een moderne badkamer.

A-symmetrisch ontwerp

De INK Wastafelonderkast heeft een a-symmetrisch ontwerp, waardoor het een moderne en unieke uitstraling heeft. Het ontwerp geeft de onderkast een speels karakter en zorgt ervoor dat het perfect past in een moderne badkamer.

MDF lak taupe mat

De INK Wastafelonderkast is gemaakt van MDF en heeft een taupe matte lak. De matte afwerking geeft de onderkast een elegante uitstraling en past perfect in een moderne badkamer. Het MDF materiaal is sterk en duurzaam, waardoor u lang plezier zult hebben van deze wastafelonderkast.

De INK Wastafelonderkast is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en functionele wastafelonderkast. Met zijn greeploze lades, 45 graden afwerking rondom, a-symmetrische ontwerp en taupe matte lak is deze onderkast een aanwinst voor iedere moderne badkamer.