INK

INK Wastafelonderkast - 70x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Greige eiken

€857,30 incl. BTW
Artikelcode: 1257119
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 70x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Greige eiken

De INK Wastafelonderkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmetingen van 70x45x52cm biedt deze wastafelonderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee lades, die greeploos zijn vormgegeven voor een strakke uitstraling. De houten keerlijst rondom de kast en de MFC Greige eiken afwerking zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw badkamer.

Greeploos en houten keerlijst

De INK Wastafelonderkast is greeploos vormgegeven, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Daarnaast is de kast voorzien van een houten keerlijst rondom, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze twee kenmerken maakt de INK Wastafelonderkast een perfecte keuze voor een moderne en natuurlijke badkamer.

Opbergruimte en MFC Greige eiken afwerking

De wastafelonderkast biedt voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee lades, waarin u gemakkelijk spullen kunt opbergen. De MFC Greige eiken afwerking zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien is het MFC materiaal van hoge kwaliteit en zeer duurzaam, wat ervoor zorgt dat de wastafelonderkast lang mee gaat.

Kortom, de INK Wastafelonderkast - 70x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Greige eiken is een perfecte keuze voor uw badkamer. Met zijn praktische opbergruimte, greeploze vormgeving, houten keerlijst en hoogwaardige MFC Greige eiken afwerking is deze wastafelonderkast niet alleen stijlvol maar ook duurzaam en functioneel.