INK

INK Wastafelonderkast - 70x45x65cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - a symmetrisch - MFC Noten

€903,96 incl. BTW
Artikelcode: 1257917
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Onderkast 2 laden greeploos hout decor met houten keerlijst a-symmetrisch 70x65x45cm Noten

Deze prachtige onderkast van INK is een elegante en praktische toevoeging aan elke badkamer. Met afmetingen van 70x65x45cm biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee greeploze lades die moeiteloos te openen en te sluiten zijn.

De houten keerlijst zorgt voor extra stijl en detail aan de kast. De kast is gemaakt van hoogwaardig Houten in de kleur Noten, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het a-symmetrische ontwerp geeft de kast een unieke en moderne uitstraling.

De INK onderkast is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De kast is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk geproduceerd met aandacht voor duurzame materialen en een laag energieverbruik.

De INK onderkast is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het gladde oppervlak is krasbestendig en zorgt voor een lange levensduur van de kast. Deze onderkast is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer.

Kortom, de INK onderkast met 2 laden, greeploos Houten met houten keerlijst a-symmetrisch in de kleur Noten is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een praktische, duurzame en stijlvolle oplossing voor het opbergen van badkamerbenodigdheden.