INK

INK wastafelonderkast 80x45x52cm 2 lades greeploos met 45 graden afwerking rondom MDF lak - Mat Wit

€1.054,62 incl. BTW
Artikelcode: 1240470
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK wastafelonderkast

De INK wastafelonderkast is een stijlvolle en praktische opbergoplossing voor uw badkamer. Met afmetingen van 80x45x52cm biedt deze onderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee greeploze laden met een 45 graden afwerking rondom, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het MDF materiaal is gelakt in een witte matte kleur, wat de onderkast een frisse en tijdloze uitstraling geeft.

Greeploos design

De greeploze laden van de INK wastafelonderkast dragen bij aan het moderne en minimalistische ontwerp van de kast. Het greeploze design zorgt voor een strakke en naadloze uitstraling van de kast.

45 graden afwerking rondom

De 45 graden afwerking rondom de laden van de INK wastafelonderkast geeft de kast een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Het geeft de kast ook een extra stevigheid en duurzaamheid, waardoor deze er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

MDF lak Mat wit

Het MDF materiaal van de INK wastafelonderkast is gelakt in een witte matte kleur. Dit geeft de kast een frisse en tijdloze uitstraling die past bij elke badkamerstijl. Het materiaal is bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor de kast er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Bestel nu deze stijlvolle en praktische onderkast

Als u op zoek bent naar een functionele en stijlvolle wastafelonderkast, dan is de INK wastafelonderkast de perfecte keuze voor uw badkamer. Bestel nu en profiteer van de moderne uitstraling en handige opbergruimte die deze kast te bieden heeft.