INK

INK Wastafelonderkast - 80x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Intens eiken

€932,15 incl. BTW
Artikelcode: 1257125
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK wastafelonderkast

De INK wastafelonderkast is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw badkamer. Met afmetingen van 80x52x45cm biedt deze onderkast voldoende ruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee ruime lades met een greeploos ontwerp en een houten keerlijst in Intens eiken, waardoor de kast een warme en natuurlijke uitstraling heeft.

Greeploos ontwerp en houten keerlijst

De greeploze lades van de INK wastafelonderkast zorgen voor een moderne uitstraling en zijn gemakkelijk te openen en sluiten. De houten keerlijst in Intens eiken geeft de kast een warme en natuurlijke uitstraling die past bij elke badkamerstijl.

Functionele opbergruimte

De INK wastafelonderkast biedt voldoende opbergruimte voor al uw badkamerbenodigdheden. De twee ruime lades zorgen ervoor dat u uw spullen georganiseerd kunt opbergen en gemakkelijk terug kunt vinden wanneer u ze nodig heeft. Dit maakt de kast ideaal voor gezinnen en huishoudens waar veel gebruik wordt gemaakt van de badkamer.

Bestel nu deze stijlvolle en praktische onderkast

Als u op zoek bent naar een functionele en stijlvolle onderkast, dan is de INK wastafelonderkast de perfecte keuze voor uw badkamer. Bestel nu en profiteer van de moderne uitstraling en handige functionaliteit die deze kast te bieden heeft.