Instamat

Instamat Emma Badkamerradiator 159.2x40cm 2 Aansl. ½'' inclusief Wandconsoles Zwart mat

€1.180,99 incl. BTW
Artikelcode: EM160.40EK01
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Instamat Emma Badkamerradiator 159.2x40cm - Zwart Mat

De Instamat Emma Badkamerradiator is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het slanke ontwerp en het lage energieverbruik maken deze radiator ideaal voor kleine badkamers en als aanvulling op een bestaand vloerverwarmingssysteem. De radiator heeft een afmeting van 159.2x40cm en wordt geleverd inclusief wandconsoles en 2 aansluitingen van ½''.

Ontwerp

De Emma Badkamerradiator is gemaakt van hoogwaardig recyclebaar staal en heeft dankzij de karakteristieke buisverdeling een minimalistische, stijlvolle uitstraling. Het unieke ontwerp van de radiator zorgt ervoor dat hij niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in uw badkamer. De radiator is afgewerkt in een stijlvolle zwarte matte kleur die perfect past bij elke moderne badkamer.

Vermogen

De Emma Badkamerradiator heeft een laag energieverbruik, waardoor hij perfect is voor kleine badkamers en als aanvulling op een bestaand vloerverwarmingssysteem. De radiator heeft een vermogen dat voldoende is om de badkamer snel en gelijkmatig te verwarmen. De radiator heeft twee aansluitingen van ½'' en wordt geleverd inclusief wandconsoles, waardoor hij gemakkelijk te installeren is.

Specificaties:

  • Hoogte: 159.2cm
  • Breedte: 40cm
  • Aantal aansluitingen: 2
  • Aansluiting: ½''
  • Kleur: Zwart Mat

Installatie

De Instamat Emma Badkamerradiator is eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief wandconsoles en twee aansluitingen van ½''. De radiator kan op elke muur worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde wandconsoles. De aansluitingen bevinden zich aan de onderkant van de radiator en zijn geschikt voor alle gangbare leidingen. De ophanging is in dezelfde kleur als de radiator en wordt samen met de ontluchting meegeleverd.

Elektrische variant

De Emma Badkamerradiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. De radiator wordt standaard geleverd met een witte thermostaat elektrische bediening. Optioneel kan er gekozen worden voor een digitale afstandsbediening, een ronde thermostaat in wit, mat zwart of chroom.

De Instamat Emma Badkamerradiator is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele radiator voor de badkamer. Bestel hem vandaag nog en geniet van een aangenaam verwarmde badkamer!