Instamat

Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator 172cm hoog 29Watt geborsteld RVS

€531,87 incl. BTW
Artikelcode: JAY003
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator - Geborsteld RVS

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en functionele radiator voor in jouw badkamer? Dan is de Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator echt iets voor jou! Met zijn hoogte van 172cm en vermogen van 29Watt is deze radiator perfect voor het verwarmen van jouw handdoeken en badkamer. De geborsteld RVS afwerking geeft deze radiator een moderne en strakke uitstraling.

Ontwerp

De Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator heeft een modern en stijlvol ontwerp. De radiator heeft een geborsteld RVS afwerking en is voorzien van karakteristieke buizen. Met een hoogte van 172cm en een breedte van 50cm, is deze radiator perfect voor in jouw badkamer. Het vermogen van 29Watt zorgt ervoor dat jouw handdoeken en badkamer snel en effectief worden verwarmd.

Vermogen

De Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator heeft een vermogen van 29Watt en is daarmee zeer geschikt voor het verwarmen van jouw handdoeken en badkamer. De elektrische aansluiting zorgt ervoor dat de radiator zeer energiezuinig en duurzaam is. De thermostaat zorgt voor een automatische regeling van de temperatuur, waardoor jij altijd geniet van een aangename temperatuur in jouw badkamer.

Specificaties:

  • Hoogte: 172cm
  • Breedte: 50cm
  • Kleur: Geborsteld RVS
  • Vermogen: 29 Watt
  • Aansluiting: Elektrisch

Installatie

De Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator is eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief wandbevestigingsset. De elektrische aansluiting zorgt ervoor dat de radiator zeer energiezuinig en duurzaam is. De thermostaat zorgt voor een automatische regeling van de temperatuur, waardoor jij altijd geniet van een aangename temperatuur in jouw badkamer.

Kortom, de Instamat Jay Elektrische Handdoekradiator is een stijlvolle en functionele radiator voor in jouw badkamer. Met zijn geborsteld RVS afwerking en vermogen van 29Watt is deze radiator een echte eyecatcher in jouw badkamer. Bestel hem vandaag nog en geniet van een aangenaam verwarmde badkamer!