Instamat

Instamat Quadro Bath Handdoekradiator, afm. H 1160 x L 500 mm, 2 aansl. ½", inclusief wandconsoles, standaard wit

€1.068,99 incl. BTW
Artikelcode: QB120.50S
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Instamat Quadro Bath Handdoekradiator: de ideale radiator voor in de badkamer

Ben je op zoek naar een radiator die niet alleen warmte biedt, maar ook nog eens handig is om handdoeken op te drogen? Dan is de Instamat Quadro Bath Handdoekradiator wellicht iets voor jou! Deze radiator heeft niet alleen een strak design, maar is ook nog eens erg functioneel.

Stijlvol en praktisch design

De Instamat Quadro Bath Handdoekradiator is een stijlvolle radiator die perfect past in de moderne badkamer. De radiator is voorzien van meerdere horizontale buizen, waardoor je gemakkelijk handdoeken kunt ophangen. Zo hoef je niet langer een aparte handdoekenrek aan te schaffen en bespaar je ruimte in je badkamer. Daarnaast is de radiator uitgerust met wandconsoles, zodat je hem eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Efficiënte warmteverspreiding

De Instamat Quadro Bath Handdoekradiator is niet alleen praktisch, maar ook nog eens zeer efficiënt in het verspreiden van warmte. Met een afmeting van H 1160 x L 500 mm en 2 aansluitingen van ½", zorgt deze radiator voor een aangename temperatuur in je badkamer. En dankzij het standaard witte kleur past hij perfect bij elk interieur.

Eenvoudig te installeren

De Instamat Quadro Bath Handdoekradiator wordt geleverd inclusief wandconsoles, zodat je hem direct aan de muur kunt bevestigen. Dankzij de 2 aansluitingen van ½" is de radiator eenvoudig aan te sluiten op je bestaande verwarmingssysteem. Zo kun je snel genieten van een warme badkamer met droge handdoeken.

  • Efficiënte warmteverspreiding
  • Stijlvol en praktisch design
  • Eenvoudig te installeren
Bestel de Instamat Quadro Bath Handdoekradiator vandaag nog en geniet van een aangenaam warme badkamer met droge handdoeken!