Mirage

Mirage Elysian EY02 desert stone spazzolata vloertegel 80x80 cm

€102,34 incl. BTW
Artikelcode: MIAYH4
Vierkante meters
snijverlies
dozen
Totaal€102,34
1 pak(ken) voor

Onze calculator houdt rekening met 0% snijverlies.

Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Mirage Elysian EY02 desert stone spazzolata vloertegel 80x80 cm

Prachtige vloertegel van Mirage Elysian

Met de Mirage Elysian EY02 desert stone spazzolata vloertegel haal je pure schoonheid in huis. Deze 80x80 cm tegel straalt elegantie en stijl uit, waardoor je interieur direct een luxe uitstraling krijgt. De desert stone kleur zorgt voor een warme sfeer en past perfect bij diverse interieurstijlen.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Deze Mirage vloertegel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en staat garant voor langdurig gebruik. Met de spazzolata afwerking voelt de tegel niet alleen prachtig aan, maar is ook eenvoudig te onderhouden. De 80x80 cm afmeting zorgt voor een ruimtelijk effect in elke kamer, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat je jarenlang kunt genieten van een vloer die er als nieuw uitziet.

Creëer een tijdloze uitstraling in je interieur

Transformeer je woonruimte met de Mirage Elysian EY02 vloertegel en geniet van een tijdloze sfeer die nooit uit de mode raakt. Laat je inspireren door de natuurlijke nuances van de desert stone kleur en breng warmte en karakter in je huis. Deze tegel is niet alleen een investering in je interieur, maar ook in sfeer en comfort.