Mirage

Mirage Jolie JL04 lincoln spazzolata vloertegel 80x80 cm

€108,35 incl. BTW
Artikelcode: MIBAC9
Vierkante meters
snijverlies
dozen
Totaal€108,35
1 pak(ken) voor

Onze calculator houdt rekening met 0% snijverlies.

Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Mirage Jolie JL04 lincoln spazzolata vloertegel 80x80 cm

Op zoek naar elegantie en stijl voor je vloer? De Mirage Jolie JL04 lincoln spazzolata vloertegel van 80x80 cm is de perfecte keuze voor jouw interieur. Met zijn verfijnde design en hoogwaardige afwerking voegt deze vloertegel een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Stijlvol design

De Mirage Jolie vloertegel is een echte blikvanger in je interieur. Dankzij het tijdloze lincoln spazzolata patroon creëer je een sfeer van klasse en verfijning in elke kamer. De grote afmetingen van 80x80 cm zorgen voor een ruimtelijk effect, waardoor je ruimte groter lijkt en een gevoel van luxe uitstraalt.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

  • De Mirage Jolie vloertegel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
  • Dankzij de spazzolata afwerking is de tegel eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je vloer er altijd als nieuw uitziet.
  • De tijdloze uitstraling van de tegel zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer in je woning.

Breng een bezoek aan onze showroom om de Mirage Jolie JL04 lincoln spazzolata vloertegel in het echt te bewonderen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en kunnen zelfs een op maat gemaakte 3D tekening maken, zodat je je nieuwe droombadkamer kunt visualiseren. Laat je inspireren en transformeer je interieur met deze prachtige vloertegel!