Porcelanosa

Porcelanosa Calacatta green polished tegelplaat XXL 120x270 - 100332621

€696,41 incl. BTW
Artikelcode: 100332621
Vierkante meters
snijverlies
dozen
Totaal€696,41
1 pak(ken) voor

Onze calculator houdt rekening met 0% snijverlies.

Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Porcelanosa Calacatta Green Polished Tegelplaat XXL 120x270

Elegante verfijning voor je interieur

Op zoek naar een vleugje luxe voor je woning? De Porcelanosa Calacatta Green Polished tegelplaat biedt een sublieme combinatie van elegantie en moderniteit. Met zijn XXL-formaat van 120x270 straalt deze tegelplaat klasse en verfijning uit, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je interieur. De glanzende afwerking en het prachtige Calacatta Green patroon zorgen voor een unieke uitstraling die direct de aandacht trekt.

Hoogwaardige kwaliteit voor duurzaamheid

Deze tegelplaat van Porcelanosa staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap, garandeert deze tegel een langdurige schoonheid in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. De Polished afwerking zorgt niet alleen voor een prachtige glans, maar maakt de tegels ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik in bijvoorbeeld keukens of badkamers.

Creëer een unieke sfeer in je huis

Met de Porcelanosa Calacatta Green Polished tegelplaat kun je jouw interieur transformeren en een unieke sfeer creëren. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling of juist een meer klassiek design, deze tegels passen perfect bij diverse interieurstijlen. Laat je creativiteit de vrije loop en geef elke ruimte een luxe en tijdloze uitstraling met deze prachtige XXL tegelplaat.