Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS

€2.945,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Classic Fusion Round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS

Classic Fusion Round

De Quooker Classic Fusion Round combineert een kokendwaterkraan met een mengkraan. Met deze kraan krijg je warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een ronde uitloop.

Quooker Cube

De Quooker Cube brengt nog meer plezier in de keuken. Het bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is volledig veilig. Met één druk en draai krijg je bruisend water, terwijl een lichtring aangeeft wanneer er bruiswater uitkomt. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt en draait, krijg je gefilterd water. Je kunt geen kokend water tappen als je bruisend water bedoelde.

De Quooker Cube wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst, waar een filter het water zuivert en alle aanwezige bacteriën verwijdert.

Wie veel mineraalwater drinkt, kan met de Quooker die bruisend water geeft, veel geld besparen. De kosten voor vier CO2-cilinders om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen zijn ‚60 en samen goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost ‚0,03 per liter. Als je thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinkt, bespaar je meer dan ‚200 per jaar. Bovendien is de Quooker Cube goed voor het milieu, omdat het gebruik van plastic flessen overbodig wordt.

Combi reservoir

De Quooker COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Het is de eerste 'boiler' met hoogvacuümisolatie, waardoor het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken is. Het stand-by verbruik is net als bij de VAQ maar 5 cent per dag.

Het reservoir is 47cm hoog, 20cm diep en 20cm breed, met een aansluitwaarde van 2200W en energieklasse A. Het levert kokend water (7 liter 100°C) en warm water (27 liter 40°C en 15 liter 60°C), heeft een stand-by verbruik van 10 watt en is aangesloten op de koudwaterleiding.

Quooker kokendwaterreservoirs

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de COMBI+, PRO3-VAQ en COMBI. Deze reservoirs hebben allemaal de gepatenteerde hoogvacuümisolatie. De keuze voor het type reservoir hangt af van de situatie in de keuken.