Quooker

Quooker Classic Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir RVS

€1.845,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak kennis met de Classic Fusion Square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir RVS

Deze elegante kraan combineert een klassieke mengkraan met een Quooker-kraan voor kokend water in één strak design. De rechte uitloop biedt zowel warm als koud water, en kokend water, allemaal vanuit één kraan.

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding en zorgt voor onbeperkt warm water. Met een inhoud van 7 liter en afmetingen van 47 x 20 x 20 cm (hoogte x diepte x breedte), is het perfect voor gezinnen van elke grootte. Met een energielabel A en een stand-by verbruik van slechts 10 watt, is deze kraan zowel energiezuinig als kosteneffectief.

De Quooker-collectie biedt drie soorten reservoirs om uit te kiezen: de PRO3-VAQ voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend én warm water, en de COMBI+ voor onbeperkt warm water. Al deze reservoirs zijn voorzien van gepatenteerde hoogvacuümisolatie-technologie om het water warm te houden en klaar voor gebruik. De keuze van het reservoir hangt af van de specifieke vereisten van je keuken.

Als je geen keukenboiler hebt en niet wilt wachten op warm water, is het PRO3-VAQ-reservoir voldoende. Als je alleen een koud waterleiding hebt of een keukenboiler gebruikt, is het COMBI-reservoir de beste optie. Voor huishoudens met zowel koud als warm waterleidingen en lange wachttijden voor warm water, is het COMBI+ reservoir de perfecte keuze.

Upgrade je keuken met de Classic Fusion Square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir RVS, een elegante en praktische kraan die direct kokend water en onbeperkt warm water biedt, allemaal vanuit één stijlvolle unit.