Quooker

Quooker Combi+ Reservoir/boiler elektrisch

€894,00 incl. BTW
Artikelcode: COMBI+
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker COMBI+

Met de Quooker COMBI+ heb je direct toegang tot kokend water én onbeperkt warm water in de keuken. Dit innovatieve apparaat is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, waardoor je nooit meer hoeft te wachten op warm water en geen drinkwater verspilt. De COMBI+ heeft een indrukwekkende capaciteit van 7 liter kokend water bij 100°C en de mogelijkheid om onbeperkt warm water te leveren. De opwarmtijd van dit reservoir bedraagt slechts 20 minuten, waardoor je snel van warm water kunt genieten.

Quooker collectie

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ en de COMBI. Afhankelijk van de situatie in de keuken en je persoonlijke behoeften, kies je het meest geschikte reservoir. Als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt of als je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, is de COMBI de beste keuze. Als er zowel een koud- als een warmwaterleiding naar de keuken loopt en je vaak moet wachten op warm water, is de COMBI+ de perfecte oplossing. Naast kokend water levert de Quooker COMBI+ onmiddellijk warm water totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Efficiënt en energiezuinig

Alle Quooker reservoirs zijn uitgerust met gepatenteerde hoogvacuümisolatie, waardoor ze zeer efficiënt en energiezuinig zijn. De Quooker COMBI+ is de ideale keuze voor huishoudens die snel en gemakkelijk toegang willen hebben tot kokend en warm water, zonder te hoeven wachten op opwarming van het water en verspilling van drinkwater.