Quooker

Quooker Flex kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met uittrekbare uitloop met Combi reservoir & Cube reservoir RVS

€2.333,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Flex kokendwaterkraan met uittrekbare uitloop en Combi & Cube reservoirs RVS

De Quooker Flex is de enige Quooker-kraan met een flexibele uittrekslang, wat handig is voor de afwas. Met de uittrekslang van de Flex kun je overal bij, terwijl de kraan warm, koud en 100°C kokend water geeft zoals de andere Quooker-kranen. Bovendien is de Quooker Flex 100% veilig in gebruik, omdat de kraan nooit kokend water geeft wanneer de uittrekslang is uitgetrokken.

De Quooker CUBE brengt nog meer plezier in de keuken. Het bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast en draai je dan, dan komt er gefilterd water uit de kraan. Het tappen van kokend water terwijl je bruisend water bedoelt, is niet mogelijk.

Hoe werkt de Quooker met CUBE? De CUBE komt naast het Quooker-reservoir onderin je keukenkastje te zitten en bevat een filter om het water te zuiveren. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden zelfs de nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Geniet van bruisend water en bespaar! Als je veel mineraalwater drinkt, ben je met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit dan met waterflessen uit de winkel. De Quooker CUBE is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

De Quooker COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Bovendien is het de eerste "boiler" met hoogvacuümisolatie, waardoor het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken is. Het stand-by verbruik is net als bij de VAQ slechts 5 cent per dag.

De Quooker-collectie bestaat uit drie soorten reservoirs, namelijk de COMBI+, de PRO3-VAQ en de COMBI. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie en leveren direct kokend water. De keuze voor een bepaald type reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als er geen keukenboiler is en je niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je vindt dat je lang moet wachten op het warmwater? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warmwater totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.