Quooker

Quooker Fusion Round keukenkraan koud, en kokend water met PRO3 reservoir Messing patina

€1.645,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Quooker Fusion Round keukenkraan met koud én kokend water!

De Quooker Fusion Round keukenkraan met PRO3 reservoir in Patina messing is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een prachtig natuurlijk kunstwerk in je keuken. Het messing materiaal krijgt door oxidatie een laagje patina, wat ervoor zorgt dat de kraan steeds meer karakter krijgt. De kleur verandert namelijk langzaam en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin, afhankelijk van waar het materiaal wordt aangeraakt. Bij messing patina kranen kan er zelfs een blauwgroenige gloed ontstaan op het oppervlak, wat de kraan nog unieker maakt.

Met de PRO3 reservoir van Quooker ben je niet alleen verzekerd van direct kokend water, maar ook van een extreem zuinig en compact apparaat. Door de hoogvacuümisolatie in combinatie met een testralingsscherm, is het stand-by verbruik slechts 5 eurocent per dag. En door de afmetingen van het reservoir, kan het zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden.

Belangrijkste gegevens:

  • Levert alleen kokend water (3 liter 100°C)
  • Stand-by verbruik kost maar 10 watt
  • Aangesloten op de koudwaterleiding
  • Net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoir

Naast de PRO3 reservoir biedt Quooker ook de COMBI en COMBI+ reservoirs aan. Welk reservoir het meest geschikt is voor jouw situatie, hangt af van de situatie in je keuken. Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het water? Dan volstaat het PRO3-VAQ reservoir. Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt. Lopen er zowel een koud, als waterleiding naar de keuken én vind je dat je lang moet wachten op het water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie.

Haal alles uit één kraan en geniet van direct koud én kokend water met de Quooker Fusion Round keukenkraan met PRO3 reservoir in Patina messing. Bestel hem nu en ontdek het gemak en de schoonheid van Quooker!