Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS

€2.333,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS

Met de Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS haalt u alles uit één kraan. Deze kraan biedt u niet alleen kokend water, maar ook warm en koud water. De bijbehorende Quooker Cube zorgt voor bruisend en gefilterd water. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en ruimte, maar ook het gebruik van plastic flessen.

De Quooker Cube komt naast het Quooker-reservoir onderin uw keukenkastje te zitten en bevat een filter dat het water zuivert. Met de Hollow Fiber filter in de Quooker Cube worden bacteriën uit het water gefilterd. Wanneer u bruisend water wilt, drukt u op de draaiknop en draait u deze een keer. De lichtring, die rood wordt bij kokend water, knippert nu blauw om aan te geven dat er bruisend water uit de kraan komt. Als u de draaiknop iets langer vasthoudt en dan draait, komt er gefilterd water uit de kraan.

De Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar is eenvoudig te bedienen met één hand. Het bijbehorende Combi reservoir biedt niet alleen kokend water (7 liter 100°C), maar ook warm water (27 liter 40°C en 15 liter 60°C). Dit reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, waardoor het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken is. Het stand-by verbruik is slechts 5 cent per dag en het reservoir heeft energielabel A.

Er zijn drie typen Quooker reservoirs beschikbaar, afhankelijk van uw situatie in de keuken. Als u geen keukenboiler heeft en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of u momenteel gebruikmaakt van een keukenboiler, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en u vindt dat u lang moet wachten op warm water, is de COMBI+ geschikt.

Kortom, met de Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir & Cube reservoir RVS haalt u alles uit één kraan en bespaart u tijd, ruimte en geld.