Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Zwart

€2.249,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Zwart

Haal het gemak van kokend, warm en koud water uit één kraan met de Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Zwart. De draaibare uitloop maakt het eenvoudig om de kraan in de gewenste positie te plaatsen. Met de Quooker CUBE geniet je van nog meer gemak in de keuken door bruisend, gefilterd en kokend water uit één kraan te halen. Druk en draai één keer voor bruisend water, terwijl de lichtring die bij kokend water rood wordt, nu blauw knippert om aan te geven dat er bruiswater aankomt. Door de draaiknop iets langer vast te houden en dan te draaien, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen terwijl je bruisend water bedoelde, is hierdoor niet mogelijk.

Hoe werkt de Quooker met CUBE? De CUBE wordt naast het Quooker-reservoir onderin je keukenkastje geplaatst en is voorzien van een filter dat het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter worden eventueel nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Bespaar op kosten en draag bij aan een beter milieu door een Quooker te gebruiken die bruisend water geeft. De kosten voor vier CO2-cilinders die nodig zijn om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn ‚60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost slechts ‚0,03 per liter. Als jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater ‚0,50 kost, bespaar je meer dan ‚200 per jaar.

Het PRO3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, waardoor het apparaat extreem zuinig en compact is. Het stand-by verbruik is slechts 5 eurocent per dag, en het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden, eventueel met een ophangbeugel als accessoire. Het reservoir levert alleen kokend water (3 liter 100°C) en is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoir.