Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.252,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare en Combi+ reservoir

Met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare en het Combi+ reservoir haal je een innovatief en praktisch systeem in huis. De uittrekbare uitloop geeft je nog meer flexibiliteit in de keuken en zorgt voor extra gemak bij het gebruik van de kraan.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE is de perfecte aanvulling op dit systeem en biedt nog meer functionaliteit in de keuken. Naast het besparen van tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen voor bruisend water overbodig en biedt het veiligheid voor het hele gezin. De lichtring die rood wordt bij kokend water, knippert nu blauw om aan te geven dat er bruisend water uit de kraan komt. Houd de draaiknop iets langer vast en draai, om gefilterd water uit de kraan te krijgen.

Combi+ reservoir

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en biedt onbeperkt warm water. Met een inhoud van 7 liter is het reservoir compact genoeg om onderin je keukenkastje te passen. Het stand-by verbruik is slechts 10 watt, waardoor het Combi+ reservoir zeer energiezuinig is. Er zijn drie soorten reservoirs beschikbaar, afhankelijk van de situatie in jouw keuken. De keuze hangt af van het type waterleiding dat naar de keuken loopt en of je een keukenboiler hebt.

Afmetingen

  • Hoogte: 47cm
  • Diepte: 20cm
  • Breedte: 20cm

Quooker kokendwater reservoirs

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs, namelijk de PRO3-VAQ, de COMBI en de COMBI+. De keuze voor het juiste reservoir hangt af van jouw specifieke situatie.

Duurzaam en kostenbesparend

Met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare en het Combi+ reservoir haal je een compleet en duurzaam systeem in huis. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook goed voor het milieu omdat het gebruik van plastic flessen verleden tijd is.