Quooker

Quooker Zeeppomp Nordic Messing patina

€310,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Limited Edition Quooker Nordic zeeppomp in 24kt verguld

Met de Limited Edition Quooker Nordic zeeppomp in 24kt verguld maakt u uw Quooker met vergulde finish compleet. Deze zeeppomp heeft een kraangatboring van 25mm en is gemakkelijk met één hand te bedienen.

Gelagerd, metalen binnenwerk

De zeeppomp is van bovenaf navulbaar en heeft een gelagerd, metalen binnenwerk. Dit maakt het de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk. Het resultaat is een duurzaam en betrouwbaar product dat jarenlang meegaat.

Stijlvolle toevoeging aan uw keuken

De Quooker Nordic zeeppomp in 24kt verguld kan goed gecombineerd worden met een Quooker met een vergulde finish. Hierdoor zorgt u voor een stijlvol geheel in uw keuken. Deze zeeppomp is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De 24kt vergulde finish geeft de zeeppomp een luxueuze uitstraling en maakt hem uniek in zijn soort.

Compleet in stijl

Kortom, met de Quooker Nordic zeeppomp in 24kt verguld haalt u een duurzame, betrouwbare en stijlvolle zeeppomp in huis. Combineer hem met een vergulde Quooker voor een complete look in uw keuken.