Quooker

Quooker Zeeppomp Nordic Verguld

€395,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic zeeppomp 24kt verguld

De Quooker Nordic zeeppomp 24kt verguld is een limited edition die perfect kan worden gecombineerd met een Quooker met een vergulde-finish. Deze zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Bovendien is het de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.

Deze zeeppomp heeft een kraangatboring van 25mm en biedt een naadloze aanvulling op je Quooker kraan. Het vergulde ontwerp voegt een vleugje luxe toe aan je keuken en creëert een prachtige, samenhangende uitstraling.

De Quooker Nordic zeeppomp 24kt verguld is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken, maar ook een functioneel accessoire. Het gelagerde, metalen binnenwerk zorgt voor een soepele bediening en een lange levensduur. Het van bovenaf navulbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de zeepdispenser bij te vullen zonder dat je de hele pomp hoeft los te draaien.

Kortom, de Quooker Nordic zeeppomp 24kt verguld is de perfecte aanvulling op je Quooker kraan met een vergulde-finish. Met zijn stijlvolle en functionele ontwerp biedt deze limited edition zeeppomp een naadloze aanvulling op je keuken en voegt hij een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine.