Fap Ceramiche

Roma Stone Calacatta Oro wandtegel mat 80x160 rett

€307,07 incl. BTW
Artikelcode: JB14411
Vierkante meters
snijverlies
dozen
Totaal€307,07
1 pak(ken) voor

Onze calculator houdt rekening met 0% snijverlies.

Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Roma Stone Calacatta Oro Wandtegel: Elegante Uitstraling, Tijdloze Klasse

Ervaar de luxueuze uitstraling van Roma Stone Calacatta Oro wandtegels. Deze keramische tegels van FAP Ceramiche combineren een natuursteenlook met een subtiele gouden glans, waardoor elke ruimte een vleugje elegantie krijgt. Perfect voor het toevoegen van een stijlvol accent aan uw wanden.

Kernkenmerken voor een Verfijnde Keuze

  • Italiaanse Kwaliteit: Vervaardigd in Italië, deze tegels staan symbool voor hoogwaardig vakmanschap en duurzame kwaliteit.
  • Matte Afwerking met Gouden Touch: De matte 'Oro' afwerking biedt een unieke look die zowel modern als tijdloos is, perfect voor diverse interieurstijlen.
  • Groot Formaat voor Grootse Impact: Met een afmeting van 80x160 cm zijn deze tegels ideaal voor het creëren van een opvallende wand in zowel woon- als zakelijke ruimtes.

Functionaliteit Ontmoet Esthetiek

De Roma Stone Calacatta Oro wandtegels zijn niet alleen een visueel hoogtepunt, maar bieden ook praktische voordelen. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, duurzaam en hebben een rectified design voor een naadloze plaatsing. Hoewel ze niet vorstbestendig of geschikt voor vloerverwarming zijn, maakt hun veelzijdigheid en stijl ze een uitstekende keuze voor wandbekleding in diverse ruimtes.

Merk Fap Ceramiche
Vorm Rechthoek
Materiaal Keramiek
Afmeting 80x160 cm
Lengte 80 cm
Breedte 160 cm
Dikte 8,5 mm
Vorstbestendig Ja
Geschikt voor vloerverwarming Ja