Solidline

Solidline badwand 80*150 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€538,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Transformeer je badkamer met de Black Edition FFF Badwand - Mat Zwart

Heb je ooit een verfrissende douche genomen, maar merkte je dat je hele badkamer een plas water was geworden? Dat is waar onze Black Edition FFF Badwand in beeld komt. Deze badwand is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, met zijn matzwarte afwerking die je badkamer direct een moderne uitstraling geeft.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardig glas: De badwand is gemaakt van helder glas met een dikte van 8 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.
  • Mat zwarte afwerking: Onze badwand heeft een elegante mat zwarte afwerking die een vleugje luxe toevoegt aan elke badkamer. Het is een tijdloze keuze die past bij elke interieurstijl.
  • NANO coating: Het glas van de badwand is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak af glijden. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan het schoonmaken van de wand en blijft deze langer mooi.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 80*150 cm past deze badwand perfect in de meeste badkamers. Het biedt voldoende bescherming tijdens het douchen en voorkomt wateroverlast in de rest van de ruimte.
  • Eenvoudige installatie: Deze badwand wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.

Verbeterde gebruikerservaring en praktische toepassingen:

Onze Black Edition FFF Badwand is ontworpen met het oog op jouw comfort en gemak. Of je nu geniet van een ontspannend bad of een verfrissende douche neemt, deze badwand garandeert een waterdichte omgeving, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over natte vloeren en overstromingen.

Bovendien is deze badwand zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende situaties. Of je nu een bad hebt met een douche, een inloopdouche of zelfs een badkuip met een douchegordijn, deze badwand voegt een extra laag bescherming toe en geeft je een gevoel van privacy tijdens het douchen.

Upgrade je badkamer met onze Black Edition FFF Badwand en geniet van een luxueuze, functionele en waterdichte douche-ervaring. Ervaar het zelf en voeg vandaag nog stijl en gemak toe aan je badkamer!