Solidline

Solidline Glasplaat Mira side panel - 70 - Helder glas

€203,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Mira side panel 70*200 cm

- Upgrade je badkamer met deze prachtige zijwand van Mira. Met zijn strakke design en hoogwaardige materialen voegt deze zijwand niet alleen stijl toe aan je douchecabine, maar biedt het ook een scala aan functionele voordelen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardig glas: De zijwand is gemaakt van helder glas met een dikte van 8 mm. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en veiligheid.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO-coating is het glas van deze zijwand gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Het minimaliseert water- en zeepvlekken, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het poetsen van je douchewand.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 70*200 cm past deze zijwand perfect in de meeste standaard douchecabines. Het biedt voldoende privacy en creëert een afgesloten doucheruimte voor een ontspannen douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Stel je voor dat je elke dag de douche binnenstapt en begroet wordt door deze prachtige zijwand. Het heldere glas zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, terwijl de NANO-coating ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken. Je kunt echt genieten van je douche-ervaring zonder je zorgen te maken over vlekken en vingerafdrukken op het glas.

Daarnaast voelt de zijwand stevig en veilig aan, dankzij de hoogwaardige materialen en de dikte van het glas. Geen zorgen meer over kwetsbaarheid of instabiliteit tijdens het douchen.

Deze zijwand is niet alleen geschikt voor douchecabines, maar kan ook gebruikt worden als een enkele douchewand om een aparte doucheruimte te creëren in een grote badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Upgrade je douchecabine met deze hoogwaardige zijwand van Mira en geniet van een luxe en ontspannen douche-ervaring. Bestel nu en transformeer je badkamer in een stijlvolle oase van rust.